Tunnistustiedot

Tunnistajan tiedot

Tunnistettu henkilö

Yrityksen tiedot

Tunnistustapahtuman tiedot

Lapsen tiedot

Lapsen tiedot. Ilmoita lapsen sukunimi ja kaikki etunimet. Jos lapsen kutsumanimi on eri kuin lapsen ensimmäinen etunimi, kirjoita lapsen kutsumanimi isoilla kirjaimilla. Ilmoita myös lapsen täydellinen henkilötunnus, äidinkieli ja osoitetiedot sekä kotikunta, jossa lapsi on kirjoilla.

Äidinkieli

Onko lapsi oikeutettu yli 20 viikkotunnin varhaiskasvatukseen:

Laskutettava huoltaja

Asuu samassa osoitteessa lapsen kanssa

Huoltajan tiedot. Ilmoita huoltajan sukunimi ja kaikki etunimet, täydellinen henkilötunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita opiskelu- tai työpaikka sekä säännöllisen työajan alkamis- ja päättymisajankohta (tt:mm) tai mikäli työ on vuorotyötä, valitse sitä ilmaiseva kohta. Valitse huoltajuuden tyyppi.


Huoltajuus

Puoliso tai toinen huoltaja

Asuu samassa osoitteessa lapsen kanssa

Puolison tai toisen huoltajan tiedot. Ilmoita puolison tai toisen huoltajan sukunimi ja kaikki etunimet, täydellinen henkilötunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita opiskelu- tai työpaikka sekä säännöllisen työajan alkamis- ja päättymisajankohta (tt:mm) tai mikäli työ on vuorotyötä, valitse sitä ilmaiseva kohta.

Henkilön suhde lapseen

Toinen huoltaja

Asuu eri osoitteessa kuin lapsi

Hoidon tarve
Hoidon ajankohta

Lapsen terveydentila

Lapsen terveydentila. Kerro lapsen sairaudet, muut terveydentilaa koskevat tiedot, kielletyt ravintoaineet sekä lääkitys. Erikoisruokavaliota varten tarvitaan lääkärintodistus.Lapsen lääkitys

Perheen muut alle 18-vuotiaat lapset

Perheessä asuvat muut alle 18-vuotiaat lapset. Ilmoita lapsen sukunimi, kaikki etunimet ja täydellinen henkilötunnus. Paina Lisää henkilö-painiketta, mikäli haluat lisätä uuden rivin seuraavaa lasta varten. Huom. Jokaiselle varhaiskasvatukseen tulevalle lapselle on haettava paikkaa omalla hakemuksellaan.Lisätietoja

Lisätiedot. Ilmoita muut mahdolliset hoitopaikan myöntämiseen vaikuttavat seikat ja toiveet sekä tiedot perheet lemmikeistä. Mikäli hyväksyt korkeimman päivähoitomaksun, merkitse asiaa ilmaiseva kohta.

Yhteistyölupa

Saako tarvittaessa olla yhteydessä eri yhteistyötahojen kanssa (esim. neuvola, perheneuvola) lapsen kehitystä ja terveyttä koskevissa asioissa?

Päivähoitomaksu

Päivähoitomaksu

Allekirjoitus

Lähettäminen

Tietojen lähettäminen

Voit lähettää tiedot painamalla Lähetä-painiketta, jolloin tiedot ensin tarkastetaan pakollisuuden ja oikeellisuuden osalta ja mahdolliset puutteet pyydetään korjaamaan. Jos puutteita ei ole, tiedot siirretään vastaanottajalle SSL-salattuna turvallista tiedonsiirtoyhteyttä pitkin. Jos asiointipalvelu edellyttää sähköistä tunnistautumista, painikkeessa on teksti: Tunnistaudu ja lähetä. Tällöin lähettämisen yhteydessä vaaditaan tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnistuksella (organisaatiot). tai mobiilivarmenteella.

Tietojen väliaikainen tallentaminen

Tarvittaessa voit myös tallentaa syöttämäsi tiedot väliaikaisesti palveluun painamalla Tallenna tiedot-painiketta. Tiedot siirretään ja niitä säilytetään salattuna palvelussa enintään kaksi (2) kuukautta, jonka jälkeen ne hävitetään automaattisesti. Tallentaminen edellyttää, että käyttäjä antaa sähköpostiosoitteensa ja vähintään 6 merkkiä pitkän salasanan, joiden avulla tiedot salataan ja joiden avulla ne voidaan myöhemmin saada esiin. Ota huomioon, että salasana on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi, eikä tallentamiasi tietoja voi mitenkään palauttaa ilman salasanaasi ja sähköpostitse saamaasi internetlinkkiä.

Tulostaminen

Voit tulostaa tiedot käytössäsi olevalle kirjoittimelle internetselaimen normaalilla tulostus-toiminnolla, joka löytyy selaimesta riippuen selainikkunan vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta.

Voit ladata asiointitapahtuman tiedot PDF-muodossa "Lataa PDF-muodossa" -painikkeesta.

PDF-tiedosto ei sisällä liitetiedostoja.


© ePalvelu 2018